English

John Codrington

Orthopedisch Manueeltherapeut
Sinds jonge leeftijd gepassioneerd sporter: Skateboarden, Basketball, Honkbal, Hardlopen, Squashen, Tennis, Conditietraining, Fitness, Bodyshape en Fietsen. Door toedoen van het vele sporten en enige blessurebehandelingen, zelf in het vak fysiotherapie geïnteresseerd geraakt.

Na het V.W.O.- diploma in 1987 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. In juni 1993 afgestudeerd als fysiotherapeut. Vervolgens enige jaren als waarnemer en als verzorger van enige voetbalclubs gewerkt - waaronder Sporting Noord en RCH. In 1999 als parttime fysiotherapeut begonnen bij Medichoice te Zoetermeer. Vanaf augustus 2000 tot augustus 2008 als fulltime fysiotherapeut gewerkt bij Manual Fysion.

In mei 2007 de opleiding Orthopedische manuele therapie met succes afgerond. In Augustus 2008 de praktijk JUMPh begonnen in Amstelveen. De praktijk was de eerste in Nederland die met de ARP de voorloper van de RSQ1 werkte. Vanaf september 2009 twee seizoenen orthopedisch manueel therapeut geweest van de Amsterdamse Basketbal Club. Sinds September 2013 de volgende stap gemaakt en verder gegaan onder de naam Fysical Solutions.

Fysical Solutions is een moderne praktijk voor fysiotherapie en orthopedisch manuele therapie. Onze doelstelling is mensen fitter en vitaler maken.

FYSICAL SOLUTIONS / MAKES YOUR LIFE EASIER